Wat zit er in de valies van de Team Belgium atleten?

De olympische koorts stijgt. De laatste voorbereidingen worden getroffen. Er wordt nog hard gezweet tijdens trainingen vooraleer richting Japanse hoofdstad te vliegen.  Maar niet zonder eerst te gaan shoppen in de ‘Olympic Boutique’ van het BOIC. Als je deelneemt aan de Olympische Spelen, moet je er goed uitzien! 

Het BOIC organiseerde tussen 9 juni en 3 juli voor de tweede maal op rij een “Olympic Boutique” voor de Team Belgium delegatie. 

De lokalen van de 'Association sportive du centre de traumatologie et adapation', in de Marathonlaan in Brussel, rechtover het Olympisch Huis deed voor even dienst als olympische boetiek. Daar hebben de Fashion Suppliers van het BOIC: Caroline Biss, Scabal, Prima Donna - Van de Velde, Woody, Peak, Ambiorix en Samsonite elk een shop ingericht waar Team Belgium hun officiële- en sportkledij konden komen passen.

Was een kleedje te lang of een vestje te breed dan werd dat ter plaatste ingekort of versmald. Zat alles goed en comfortabel, dan werden de kledij en de schoenen in een Samsonite valies gepakt en kon alles meegenomen worden naar huis.

Team Belgium zal in stijl en comfortabel naar de Olympische Zomerspelen kunnen reizen en er mooi uitgedost en kreukvrij bijlopen in Tokio!”. Met dank aan de Team Belgium Fashion Suppliers! 


Wat zit er in de valies van Team Belgium? 


● Een kleedje of broekpak van Caroline Biss voor de dames of een maatpak van Scabal voor de heren ● een hemd ● een polo ● een das ● schoenen van Ambiorix ● vrijetijdskleding van Peak: polo’s ● een T-shirts met korte en eentje met lange mouwen ● shorts ● een tanktop ● een bermuda ● een trainingsvest en -broek ● een regenjasje ● een hoodie ● een gordeltas ● een rugzak ● een trolley ● een pet ● slippers ● sneakers ● sokken ● ondergoed (Prima Donna voor de vrouwen, Woody voor de heren) ● een contactloze thermometer ● twee flessen alcogel ● een polsbandje ● Belgische vlaggen ● pins ● tricolore schmink ● een sleutelkoord ● een stroomadapter ● Team Belgium-stickers ● de Team Belgium munt ● een elektrische en normale waaier ● het boek over Olympische Spelen van Team Belgium ● een geschenkpakket van de federale regering ● zonnecrème. 

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 16 dagen tot
Europese Spelen Krakau-Małopolska 2023