Logo of Team Belgium

Het 100% wetenschappelijk sportvoedingsmerk 6d Sports Nutrition ontstond uit een samenwerking tussen Bakala Academy en Medix Laboratoires. Zij ontwikkelen zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals.

Judoka, Matthias Casse: "Sportvoeding en -supplementatie is voor mij heel belangrijk, zeker na de trainingen. Naar recuperatie toe een enorm verschil. Ik kan nu veel meer workload aan."

Peter Hespel, Scientific Director van de Bakala Academy: “We beschouwen het als onze missie bij Bakala Academy om onze wetenschappelijke kennis en innovaties te delen met elitesporters, ook op het vlak van voeding en suppletie. De laatste jaren zagen we een enorme toename van aandacht bij atleten over hun voedingsgewoonten en -supplementen, alsook een stijgende vraag naar betrouwbare, transparante en kwalitatieve producten.”

6d staat voor ‘zes dimensies’: wetenschappelijk bewezen effect, dopingvrije samenstelling, getest door atleten, innovatief onderzoek, pure ingrediënten en geavanceerde productie. Op basis van universitaire kennis en jarenlange ervaring biedt 6d Sports Nutrition voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning.

Het volledige 6d Sports Nutrition productgamma kan je terugvinden bij de lokale apotheek en op de webshop.

Kennismakingsactie
Geniet tot 31 maart 2019 van een kennismakingsactie via een unieke BOIC-code 'BOIC6d' op het volledige gamma via de webshop.

Team Belgium raadt aan om advies te vragen bij een coach of voedingsdeskundige en doordacht met de voedingssupplementen om te gaan.