Bernard Gilliot is nieuwe voorzitter VBO

Bernard Gilliot, Executive Vicepresident van Tractebel en voorzitter van ORI is de nieuwe voorzitter van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO). Hij vervangt Michèle Sioen, wiens mandaat van drie jaar is afgelopen. Philippe Vander Putten : “Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met het VBO onder leiding van Bernard Gilliot even vlot en dynamisch zal verlopen als dat het geval was met Michèle Sioen. Olympische topsporters stralen het imago uit van een België dat wint, ook in het buitenland. We staan ook voor presteren, teamwork en technologie, stuk voor stuk begrippen waarvan de bedrijven het belang kennen.”

In 2014 gaf Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC in samenwerking met het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO), de officiële start van het programma 'Road to Rio' met het doel betere resultaten neer te zetten en meer steun te geven aan de atleten. Ook voor het programma ‘Road to Tokyo’, zet het VBO en het BOIC zijn samenwerking verder.

‘Road to Tokyo’ geeft bedrijven de kans om zich te associëren met de olympische thematiek door deel te nemen aan één of alle evenementen : de Golf to Tokyo, de Run to Tokyo, de Catwalk to Tokyo en, tijdens de Olympische Spelen, het Tokyo House.

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 106 dagen tot
Europees Jeugd Olympisch Winterfestival Vuokatti 2022