Logo of Team Belgium

Over precies 21 dagen defileert Team Belgium in het Olympisch Stadion van PyeongChang achter de Belgische driekleur. Tot dan, maar ook tijdens de Spelen, kunnen onze atleten al uw steun gebruiken. Na het eerste succesvolle luik lanceren Famous-Grey en het BOIC op 27 januari het tweede luik van de PyeongChang campagne. Het goede nieuws is dat er weer veel prijzen te winnen zijn.

Het door FamousGrey en het BOIC gecreëerde concept wil de Belgische fans er toe aanzetten om onze atleten aan te moedigen om het beste van zichzelf te geven tijdens de volgende Olympische Winterspelen. Er geraken kan enkel lukken met de steun van alle Belgen.

Aurelie Coigniez winnares van de Good Luck campagne
De 20-jarige, Aurelie Coigniez is de winnares van de wedstrijd van het eerste luik van de campagne, zij reist over enkele weken af naar PyeongChang om er Team Belgium aan te moedigen. “ Van kleins af kijk ik al heel graag naar kunstschaatsen en het snowboarden. Ik heb ook daarom mijn boodschappen gestuurd naar een snowboarder.”

Team Belgium hoopt op een maximaal aantal supporters! Ook u kan de Belgische atleten van Team Belgium steunen van 27 januari tot en met 24 februari op www.goodluckluggage.be en trachten de officiële Samsonite valies te winnen waarmee de atleten zullen vertrekken naar PyeongChang of vliegtickets van Brussels Airlines voor reizen in Europa.