Logo of Team Belgium

Net IT is official supplier van Team Belgium voor de Olympiade 2017 – 2020. Het BOIC heeft gekozen voor Net IT als strategische Microsoft Dynamics CRM partner. Het CRM-project omvat het optimaliseren van de BOIC werkingsprocessen, zoals relatie- en partnerbeheer, marketing & communicatie, sportkalenderbeheer en organisatie en beheer van atleten.

Jan Hofman, CEO van Net IT: “Samen met de andere partners en suppliers zet Net IT graag zijn schouders onder Team Belgium, we willen een drijvende kracht zijn op haar Road to Tokyo. Dit partnership is voor Net IT een zeer logische stap. Waarden als doorzettingsvermogen, gedrevenheid en doelgerichtheid die Net IT koestert zijn ook waarden die het BOIC en topsporters onderschrijven. We kijken nu al uit naar onze samenwerking. “

Philippe Vander Putten, CEO van het BOIC : “Team Belgium staat voor de gezamenlijke inspanningen van de atleten, hun coaches, de sportfederaties en –administraties, de supporters en uiteraard ook van de bedrijfswereld. Die vormt de noodzakelijke ondersteuning die onze topatleten nodig hebben om hun droom te verwezenlijken. Wij hebben onze ‘Road to Tokyo’ aangevat en ik ben verheugd dat Net IT zich engageert om samen met ons als exclusief CRM-supllier deze tocht te maken. Ik heet Net IT van harte welkom binnen Team Belgium.”