Ontwerp de medailles voor Buenos Aires

De Jeugd Olympische Spelen die zullen plaatsvinden in Buenos Aires van 6 tot 18 oktober 2018 zijn op zoek naar een design voor de medailles die er zullen gewonnen worden. Daarom hebben het IOC en de organisatoren van de JOS een internationale wedstrijd uitgeschreven.

Interesse ? Aarzel dan niet! De wedstrijd is van start gegaan op donderdag 16 november en zal worden afgesloten op 12 januari 2018. Inschrijven is niet moeilijk: toon je creatief talent op www.medal-design-competition.com.

De winnaar van de wedstrijd en de twee finalisten zullen verkozen worden door een jury bestaande uit vertegenwoordigers van ‘Young Change Makers’ en jonge reporters van de Jeugd Olympische Spelen. Maken ook deel uit van de Jury: de leden van het IOC, Angela Ruggiero, voorzitster van de Atletencommissie en Olympisch kampioen ijshockey en Li Lingwei, voorzitster van het Coördinatiecomité van de JOS van Buenos Aires 2018 en ster in badminton.

Waag je kans, de winnende medaille zal eind januari 2018 gekozen worden en de winnaar mag in Buenos Aires de openingsceremonie en medaille-uitreikingen bijwonen. Hij zal er zijn creatie aan de hals van de jonge atleten kunnen bewonderen op de gouden, zilveren en bronzen medailles. De winnaar ontvangt eveneens een volledige set van gegraveerde medailles.

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 22 dagen tot
Europees Jeugd Olympisch Winterfestival Sarajevo & Oost-Sarajevo 2019