Samsonite official supplier Team Belgium

Team Belgium reist in 2021 in stijl naar de Olympische Zomerspelen in Tokio met de gepersonaliseerde C-Lite van Samsonite! Samsonite heeft haar klassieker omgetoverd in een unieke reisgezel die het avontuur van onze atleten onvergetelijk zal maken.

De C-Lite is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, extreem licht en sterk! Een perfecte combinatie dus van stijl en elegantie met vernieuwende technologie en respect voor kwaliteit en duurzaamheid. Dankzij de binnenvoering, gemaakt uit 100% gerecycleerde petflessen, dragen de atleten ook hun steentje bij aan een schonere planeet. Speciaal voor Tokyo 2020 heeft Samsonite haar iconische koffer gepersonaliseerd zodat deze perfect past bij de nieuwe outfits van de atleten.

Samsonite, official supplier van Team Belgium, zal zowel voor Team Belgium als het Belgian Paralympic Team reiskoffers leveren voor de Olympische Zomerspelen van Tokyo, die verplaatst werden naar 2021.

Christoph Bonte, General Manager Samsonite Benelux licht toe: “Samsonite is al jaren een trouwe partner van het BOIC. Wij geloven net als Team Belgium dat gedrevenheid, vriendschap, universaliteit, respect,… de basis zijn voor de allerbeste prestaties! Wij vinden het enorm belangrijk om onze Belgische atleten te steunen en ervoor te zorgen dat zij in stijl en comfortabel naar de Olympische Zomerspelen kunnen reizen!”.

De Samsonite Limited Edition Team Belgium 2020 koffer is exclusief verkrijgbaar in de Samsonite Store in Brussel en op Samsonite.be tegen de aanbevolen verkoopprijs van €469 (spinner 75).

OVER SAMSONITE

Samsonite is opgericht in 1910 en is wereldleider in bagage, met een rijk verleden in het creëren van trendzettende reisoplossingen. Het merk staat bekend om zijn baanbrekende research, zijn ontwikkeling en zijn streven naar innovatie. Samsonite heeft zijn vooraanstaande positie bevestigd met talloze primeurs, waaronder het gebruik van het revolutionaire Curv®-materiaal. Samsonite is er voor iedereen, met een bijzonder uitgebreid gamma reis-, business-, kinder-, vrijetijds- en persoonlijke accessoir producten. Het merk kijkt altijd vooruit en helpt reizigers over de hele wereld zo verder te reizen met steeds lichtere en sterkere producten. Met Samsonite aan uw zijde zou niets u ervan moeten weerhouden nieuwe bestemmingen na te jagen, nieuwe horizonten te ontdekken en een wereld te verkennen die uw verbeelding te buiten gaat.

www.samsonite.be

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 92 dag tot
Europese Spelen Krakau-Małopolska 2023