Wanneer bedrijven atleten steunen

In het prachtige decor van het Zoniënwoud en de Hippodroom van Bosvoorde organiseert het BOIC op 4 juni zijn Team Belgium Run to Tokyo. Een fundraisingactie ten voordele van Team Belgium, in samenwerking met zijn partners en het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO). Jacques Rogge : "De Run to Tokyo" is een welgekomen steun van bedrijven voor het olympische gebeuren."


Winnen doe je als team

Olympische medailles worden gewonnen of verloren door details. De atleten van Team Belgium gaan de concurrentie aan met de internationale top, waar financiële middelen voor topsport vaak een veelvoud zijn van de budgetten in België. De gemeenschappen en de Nationale Loterij maken weliswaar aanzienlijke bedragen vrij voor de topsport in ons land, maar winnen op het hoogste niveau kan je enkel als team waarbij alle actoren een onmisbare bijdrage leveren.

Met de bijkomende financiële steun vanuit de privésector doet het BOIC er alles aan om onze atleten in de best mogelijke omstandigheden naar multidisciplinaire competities te sturen. De opbrengst van acties zoals de Team Belgium Run to Tokyo gaan heel concreet naar de organisatie van multidisciplinaire trainingsstages, het steunen van ploegsporten en samengestelde teams, organisatie en logistiek voor de delegaties, medische begeleiding van atleten, coaching, ...

Het is nog niet te laat om uw bedrijf in te schrijven!
Contacteer Nikita Cols, n.cols@olympic.be – 32 [0]499 36 35 93 of surf naar www.teambelgiumrun.be.

De inschrijving van een ploeg van 5 personen bedraagt 2.020 EUR.

Naar het nieuwsoverzicht

Nog 54 dagen tot
Europees Jeugd Olympisch Winterfestival Sarajevo & Oost-Sarajevo 2019