Logo of Team Belgium

Wilt u op vrijdag 31 augustus een zitje in het Koning Boudewijnstadion en er o.m. onze Belgische trots en Olympisch kampioene zevenkamp, Nafi Thiam, en de broers Borlée aan het werk zien? Neem dan deel aan onze wedstrijd en maak kans op één van de vijf duo tickets voor de AG Memorial Van Damme. De atleten zullen er alles aan doen om de records op scherp te zetten. Bovendien maakt u kans op de hoofdprijs en mag u aanschuiven aan het buffet in het Olympisch huis voor aanvang van het evenement.

De AG Memorial Van Damme is zonder twijfel één van de grootste sportevenementen in België met een internationale uitstraling en dito media-aandacht. Jaarlijks tekenen ruim 40.000 toeschouwers present om de beste Belgische atleten en internationale vedetten aan het werk te zien, en meer dan 300 tv-stations zenden hun prestaties uit op televisie. Naast een top-atletiekmeeting is de AG Memorial in de loop der jaren uitgegroeid tot een feest voor alle sportliefhebbers, met een uitgesproken gemoedelijk en familiaal karakter.

Hans De Cuyper, CEO: "AG Insurance leent zijn naam nu al drie jaar aan de AG Memorial Van Damme. Wij zijn erg blij en trots dat we dit evenement mogen ondersteunen. Wij zien de AG Memorial Van Damme als een uithangbord, een visitekaartje dat mensen aanzet om te sporten – ongeacht hun niveau – en aan atletiek te doen in het bijzonder.


Zo neemt u deel aan de wedstrijd
Stuur voor donderdag 26 juli 2018, 10u00 een e-mail naar info@olympic.be met de vermelding van “AG Memorial Van Damme”, uw naam, voornaam, adres, e-mail, telefoonnummer en antwoord op volgende vragen:

1. Wat is de slogan van AG Insurance? (Tip: www.aginsurance.be)

2. Hoeveel inzendingen zullen wij ontvangen tegen donderdag 26 juli 2018 – 10:00?

De winnaars worden na afloop van de wedstrijd persoonlijk op de hoogte gebracht. Niet gewonnen, hier kan u nog tickets kopen.